press room

Notes on magazines

05 September 2013

Tasts de xocolates, plaer sublim

Xocolata negra, blanca, amb gust de gintònic, de pebre rosa, de melmelada de gerds, de vainilla de Madagascar, de praliné d’ametlles, del Sudest Asiàtic i de l’Àfrica central… L’univers xocolater és inabastable.

Tots sabeu sobradament que es fan tasts de vins, tasts de formatges i fins i tot tasts de pernil. Però, probablement desconeixeu que estan començant a proliferar els tasts de xocolates, esdeveniments gastronòmics on els participants es delecten degustant xocolates de diverses textures, sabors, colors, aromes i procedències geogràfiques.

Benvinguts a la degustació de xocolates de Gastronomia Activa, un centre de creativitat i oci gastronòmic ubicat a Barcelona (Marià Cubí, 155), on la Laura Gosalbo, experta xocolatera, fa les delícies dels amants de la xocolata. Es descriu a sí mateixa com una “boca inquieta”, perquè no pot evitar “provar-ho tot”. Així mateix, considera que en el moment del tast és imprescindible “concentrar tots els sentits per arribar a descobrir els matisos de la xocolata”. Si no prestem tota l’atenció, se’ns escaparan detalls i l’experiència no serà plena.

Leer el texto completo en el blog de la Fira del torró i la xocolata> Back